MAINOISTOIMISTO GRAND ART OY, TURKU           PUH. 040 931 5226

PYYDÄ TARJOUS >>

LAADUKKAAT KOTISIVUT,  HAKUKONEOPTIMOINTI JA MUUT MAINOSTOIMISTOPALVELUT YRITYKSILLE

Kotisivut yritykselle

Mainostoimisto Grand Art Oy tarjoaa yrityksellesi näyttävät ja laadukkaat kotisivut, jotka näytät asiakkaillesi ylpeänä vielä vuosien kuluttuakin. Käyttämämme uusimman HTML5-tekniikan ansiosta sivustosi pysyy tuoreena ja nykyaikaisena myös teknisesti.

Miksi juuri me olemme paras mainostoimisto tarjoamaan kotisivut yrityksellesi?

 

Olemme erikoistuneet kotisivuihin ja hakukoneoptimointiin, meillä on pitkä kokemus alalta ja vankka ammattitaito työssämme. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja ylläpidämme kehitystä myös tekniikassa. Meille on tärkeää olla ajanhermolla niin graafisen ulkoasun, kuin teknisen toteutuksenkin suhteen. Käytössämme on uusimmat tekniikat ja työvälineet, sekä tieto-taito. Toteutamme kotisivumme uusimmalla HTML5-tekniikalla.

 

Palvelumme perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja suunnitteluun. Toteutamme kaikki palvelut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meille on tärkeää, että saat rahoillesi vastinetta. Asiakkaamme sanojen mukaisesti; me emme lupaa kuuta taivaalta, vaan kerromme asiat niin kuin ne ovat.

 

Löydämme ratkaisut pulmatilanteisiin ja toteutamme tarvittavat toimenpiteet, jotta saisit käyttööso parhaalla tavalla juuri sinun yritystäsi ja asiakasryhmääsi palvelevat kotisivut ja palvelut.

HTML5-tekniikka

 

HTML5 on uusin versio kotisivujen tekemiseen yleisesti käytetystä HTML-merkintäkielestä. HTML5-tekniikassa yhdistyvät sekä HTML-kielen indeksoitavuus hakukoneille, sekä Flash -kielen näyttävyys. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että HTML5-tekniikka mahdollistaa entistäkin näyttävämmät kotisivut, jotka kaiken lisäksi löytyvät hakukoneista. Aiemmin tämä ei ole ollut mahdollista. HTML5 skaalautuu aina yhtä näyttävästi niin pöytäköneille, älypuhelimille kuin tableteillekin.

 

Hakukoneoptimoidut kotisivut

 

Lähtökohtaisesti kaikki myymämme kotisivut ovat hakukoneoptimoituja. Kotisivut voi kuitenkin halutessaan tilata myös ilman hakukoneoptimointia. Meillä hakukoneoptimoinnin toteuttaa erikseen hakukoneoptimoinnin asiantuntija ja erikoisosaaja. Kotisivumme siis käyvät useamman eri osa-alueen ammattilaisen käsissä ennen kuin sivusto on valmis julkaistavaksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joutuisit odottamaan sivujen valmistumista pitkään – pienenä toimistona olemme myös tunnettuja nopeasta ja palvelualttiista toiminnastamme. Lue lisää hakukoneoptimoinnista >>

Kotisivujen kattavat vakio-ominaisuudet

 

Kotisivumme kattavat laajan valikoiman eri ominaisuuksia hakukoneoptimoinnin ja näyttävän ulkoasun lisäksi:

  • sisällöntuotanto
  • blogi ja uutiset
  • kuvagalleria ja slideshow
  • karttapalvelut
  • sosiaalinen media (tykkää ja jaa)
  • yhteydenottolomakkeet

kotisivujen laajat lisäpalvelut

 

Tarjoamme myös laajat lisäpalvelut kotisivuillemme sekä kotisivujen lisäksi mm:

 

  • Sähköpostit ja sähköpostilaatikoiden asennukset
  • Verkkokaupat
  • Sosiaalisen median hallinta ja yrityksesi näkyvyys somessa

Emme jää möröiksi – palvelemme henkilökohtaisesti

 

Toimintamallimme perustuu henkilökohtaiseen palveluun. Uskomme voivamme palvella asiakkaitamme paremmin ja laadukkaammin, kun olemme itse suorassa kontaktissa heidän kanssaan. Meillä tavoitat aina niin myyjän, suunnittelijan kuin hakukoneoptimoijankin, tai halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen haluamasi henkilön kanssa. Kotisivut suunnitellaan aina henkilökohtaisesti kullekin asiakkaalle. Voit valita joko henkilökohtaisen suunnittelutapaamisen tai puhelinsuunnittelun.

Mihin yritys tarvitsee kotisivuja?

 

Yrityksen kotisivut ovat tärkein kanava, jonka avulla asiakkaidesi tulisi löytää yrityksesi. Asiakkaat, jotka eivät vielä ole kuulleet sinusta, löytävät yrityksesi kotisivut hakiessaan palveluitasi hakukoneista (Google, Bing, Yahoo..) silloin, kun sivustollasi on toteutettu ammattitaitoinen hakukokoneoptimointi.

 

Kotisivujen tarkoitus on myös antaa yrityksestäsi oikeanlainen kuva asiakkaillesi heti ensi silmäyksellä. Kotisivujen perusteella asiakas tekee päätelmän yrityksesi luotettavuudesta sekä ammattitaidosta, joka vaikuttaa hänen ostopäätökseensä. On myös tärkeää, että mm. yhteystiedot ovat helposti löydettävissä, sivusto helposti selattavissa ja että tarjouspyynnön jättäminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

 

Kotisivujesi tarkoitus on uusasiakashankinnan lisäksi palvella myös nykyisiä asiakkaitasi. Kun kotisivuiltasi löytyvät helposti yhteystiedot, on yhteydenotto helppoa ja vaivatonta. Lisäksi uusien palveluiden tulisi päivittyä sivuillesi verkkaisesti, jotta myös nykyiset asiakkaasi voivat kasvattaa jo aiemmin yritykseltäsi hankkimaansa palvelukokonaisuutta.

 

Jotta kotisivut palvelisivat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla, ja jotta mahdollisimman moni kotisivuillasi vieraileva potentiaalinen asiakas saataisiin muutettua asiakkaaksi, on tärkeää jättää kotisivujen rakentaminen alusta asti oikealle ammattilaiselle.

PYYDÄ TARJOUS >>

Miksi kotisivut täytyy hakukoneoptimoida?

 

Hakukoneoptimointi säästää yrittäjälle sekä rahaa, että tuo helpon mahdollisuuden kasvattaa liikevaihtoa nopeasti. Kun kotisivusi ovat ammattitaidolla hakukoneoptimoidut, mahdollistuu yrityksesi näkyvyys hakukoneissa (Google, Bing, Yahoo..) ilman mainoskuluja. Hakusanamainonta on silti aina hyvä tapa korostaa yrityksesi näkyvyyttä sekä yksittäisiä palveluita hakukoneissa. Hakusanamainonnan kustannukset ovat myös huomattavan paljon edullisemmat silloin, kun sivusto on laadukkaasti hakukoneoptimoitu – hakukoneet arvostavat hakukoneoptimointia.

 

Hakukoneoptimointi on tarkkaa työtä, jonka toteuttamiseen vaaditaan hakukoneoptimoinnin ammattilainen. On tärkeää, että hakukonoeoptimoinnin lisäksi toteutetaan myös konversio-optimointia, jonka tarkoitus on tehostaa tarjouspyyntöjen määrää kotisivuilla.

 

Lue lisää hakukoneoptimoinnista >>

Laadukkaat kotisivut koko Suomen alueella mm. seuraavilla paikkakunnilla:

 

Varsinais-Suomi: mm. Turku, Paimio, Parainen, Nousiainen, Laitila, Loimaa, Lieto, Mynämäki, Naantali, Pöytyä, Raiso, Rusko, Salo, Somero ja Uusikaupunki

 

Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

 

Pirkanmaa: Tampere, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala,  Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi ja Akaa.

 

Satakunta: Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen

 

Pohjois- ja Etelä-Savo: Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus, Iisalmi, Kuopio, Leppävirta, Savonlinna, Mikkeli, Mäntyharju ja Pieksämäki.

 

Keski-Suomi: Jyväskylä, Jämsä, Muurame, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski.

 

 

GRAND ART OY                     Kotisivut ja mainostoimistopalvelut yrityksille