MAINOISTOIMISTO GRAND ART OY, TURKU           PUH. 040 931 5226

PYYDÄ TARJOUS >>

LAADUKKAAT KOTISIVUT,  HAKUKONEOPTIMOINTI JA MUUT MAINOSTOIMISTOPALVELUT YRITYKSILLE

Hakukoneoptimointi

Mainostoimisto Grand Art Oy tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen hakukoneoptimoinnin, joka nostaa yrityksesi näkyvyyden hakukoneissa aivan uudelle tasolle. Meillä on käytössämme vuosien kokemus, tieto-taito sekä ymmärrys moniulotteista hakukoneopitmointia kohtaan. Referensseinämme meillä on näyttää lukuisia asiakkaitamme, joiden näkyvyys hakukoneissa on noussut aivan uudelle tasolla ja joiden liikevaihdon kasvuun olemme tyytyväisinä saaneet olla vaikuttamassa.

Mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa?

 

Hakukoneoptimointi käsittää paljon erilaisia toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan kotisivujesi sijoituksia hakukoneissa (Google, Bing, Yahoo..) juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeillä hakusanoilla ilman mainontaa.

 

Esimerkki:  Turkulainen kauneushoitola, jonka pääpalveluita ovat kosmetologin palvelut, rakennekynnet, ripsenpidennykset sekä hiustenleikkuu. Tämänkaltaisen yrityksen liiketoiminnalle tärkeimpiä hakusanoja voisivat olla:

 

"kosmetologi Turku"

"kampaamo Turku"

"hiustenleikkaus Turku"

"rakennekynnet Turku"

"ripsenpidennykset Turku"

 

Lisäksi täytyy ottaa huomioon kampaamon muut palvelut sekä tuotteet ja tuotemerkit, joita yritys jälleenmyy. Niiden hakusanoja voisi olla esimerkiksi:

 

"Goldwell- tuotteet Turku"

"Hiustenpidennykset Turku"

"Xtreme lashes Turku"

 

Mikäli kotisivuilla ei toteuteta yrityksen omien palveluiden ympärille rakentuvaa ammattitaitoista ja laadukasta hakukoneoptimointia, ei yritys tule löytymään luonnollisesti hakukoneista yrityksen omilla palveluilla. (Puhuttaessa luonnollisista hakutuloksista tarkoitetaan aina hakutuloksia ilman mainontaan käytettyä rahaa.)

 

Hakukoneoptimoinnin voi vaihtoehtoisesti korvata hakusanamainonnalla, mutta hakusanamainonnan kustannukset ovat pitkällä aikavälillä merkittävästi suuremmat kuin hakukoneoptimoinnilla. Lisäksi mainonnan hinta laskee, kun hakukoneoptimointi on ammattitaitoisesti toteutettu. Tämä on hakukoneiden luonnollinen tapa pitää hakukoneiden hakutulokset luotettavina.

Hakukoneoptimoinnin asiantuntija

 

Meiltä saat vastaukset hakukoneoptimontiin liittyviin kysymyksiisi! Hakukoneoptimoinnin asiantuntijamme vastaa aina kaikista hakukoneoptimointitöistämme ja varmistaa, ettei yksikään projekti tule julkaistuksi ilman täydellisesti viimeisteltyä hakukoneoptimointia. Näin voit siis varmistua siitä, että sivustosi tulee löytymään yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla!

PYYDÄ TARJOUS >>

Tiesitkö, että hakukoneystävälliset kotisivut eivät tarkoita hakukoneoptimoituja kotisivuja?!

PYYDÄ TARJOUS >>

Laadukkaat kotisivut ja hakukoneoptimointi, Google-mainonta sekä muut mainostoimistopalvelut koko Suomen alueella mm. seuraavilla paikkakunnilla:

 

Varsinais-Suomi: mm. Turku, Paimio, Parainen, Nousiainen, Laitila, Loimaa, Lieto, Mynämäki, Naantali, Pöytyä, Raiso, Rusko, Salo, Somero ja Uusikaupunki

 

Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

 

Pirkanmaa: Tampere, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala,  Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi ja Akaa.

 

Satakunta: Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen

 

Pohjois- ja Etelä-Savo: Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus, Iisalmi, Kuopio, Leppävirta, Savonlinna, Mikkeli, Mäntyharju ja Pieksämäki.

 

Keski-Suomi: Jyväskylä, Jämsä, Muurame, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski.

 

 

GRAND ART OY                     Kotisivut ja mainostoimistopalvelut yrityksille